ZAI PERMAI RESOURCES 
CalendarGalleryIndeksFAQAnggotaGroupPencarianPendaftaranLogin

Share | 
 

 Ketulenan MAB

Go down 
PengirimMessage
zalpermaiJumlah posting : 153
Location : kuala lumpur
Registration date : 25.12.07

PostSubyek: Ketulenan MAB   Tue 29 Jan 2008, 10:44 pm


MAB hanya boleh didapati pada deelar yang sah yang telah dilantik oleh ZAI PERMAI RESOURCES. Untuk mendapat List Dealer MAB di Malaysia, ianya boleh dirujuk pada segmen DEALER MAB DI MALAYSIA (dalam Forum ini) dan DEALLER MAB/STOKIS MAB (dalam website) yang tersenarai sahaja.

Untuk memastikan Dealer MAB yang sah (Authorise Dealer) pastikan ia mempunyai dokumen-dokumen berikut sebagai tanda pengesahan.


  1. Surat Trade Mark MAB dari Perbadanan Harta Intelek Malaysia (MyIPO)  2. Sijil Analisis dari Universiti Teknologi Malaysia (UTM), MAB bebas dari dari Steroid  3. Sijil Analisis dari UTM MAB bebas dari bahan berat mercury  4. MAB hanya dikeluarkan pada botol putih, botol standart KKM (bukan botol transparent)  5. Pastikan stiker MAB ada tanda logo Trade Mark MAB

    Mana-mana pengakuan daripada individu/syarikat yang mendakwa produk mereka sama dengan MAB tetapi tidak dapat dibuktikan dengan dokumen seperti di atas, ZAI PERMAI RESOURCES tidak bertanggungjawab di atas dakwaaan tersebut. Anda membeli daripada mereka atas risiko sendiri. MAB tiada kaitan dengan mana-mana maajun lain.
 

Like kami di FB
https://www.facebook.com/zaipermairesources

Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
 
Ketulenan MAB
Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
ZAI PERMAI RESOURCES :: PRODUK MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB) :: KETULENAN MAB-
Navigasi: